RAMÓNA Ingatlanforgalmazó és Ingatlanfejlesztő Alap

A tartalom megtekintéséhez be kell jelentkezni:
A tartalom megtekintéséhez be kell jelentkezni:
A tartalom megtekintéséhez be kell jelentkezni:
A tartalom megtekintéséhez be kell jelentkezni:

Tevékenységét 2021.04.08-án kezdte meg zártkörű, zárt végű alapként. Az Alapkezelő az Alapot egy magyarországi, illetve megfelelő befektetési lehetőség megléte esetén a Külföldi célországokban található ingatlanokba forgalmazási és fejlesztési céllal fektető befektetési alapként kívánja kezelni.

Az Alap tulajdonában álló ingatlanok:

Balance Garden Lakópark - 1107 Budapest Zágrábi út 8.

Az 11.210 négyzetméteres X. kerületi telken megvalósuló 7 emelettel tervezett 320 lakásos társasház földszinten és az 1. emelet utcafronti részén különböző alapterületű, összesen 513 négyzetméteres területen szolgáltatások és irodafunkció lesz.

A lakásalapterületek méretének tervezésekor az elsődleges célcsoport, a pályakezdők és fiatal házasok igényeinek megfelelő kis alapterületű apartman lakás volt a cél. Főként a funkcionalitás és a fenntarthatóság alapján többségében kisalapterületű, 32 négyzetméteres apartman lakások kerültek tervezésre. Ennél a méretezésénél, bár kisebb számban, de idősebb nyugdíjas korosztály is potenciális vásárló lehet, amikor már szükségtelenné válik a nagyméretű ingatlan és kisebb, de könnyen kezelhető lakásba költözne.

A családok számára hasonló elrendezésű, de az igényeknek megfelelően egy vagy két hálószobával bővített 64 négyzetméter körüli lakások épülnek majd.

A lakások mindegyike erkélyes, ami biztosítja a környezettel való kapcsolat fenntartását, a reggeli kávézás, a jó idő élvezetét.

A lakópark lokációja ideális egyaránt a tömegközlekedéssel járóknak, a gépkocsi használóknak, valamint a kerékpárt és rollert igénybe vevő lakóknak. A lakók részére a mélygarázsban parkoló, kerékpár- és rollertároló és zárható tárolók is kialakításra kerülnek. Lehetőség lesz a mélygarázsban kisebb javítási, szerelési munkálatok elvégzésére is.

Az épületben mind a lakások, mind a közösségi terek tervezésekor fontos, hogy költséghatékonyan fenntartható, de jól használható terek alakuljanak ki.

Alapesetben a lakások bútorozatlanok lesznek, esetleges piaci igényeknek megfelelően a teljeskörű bútorozás is vállalható lehet. Az építkezés 2021. szeptemberében kezdődött, befejezése 2023 harmadik negyedévére tervezett.

Elérhetőségek

Carion Befektetési Alapkezelő Zrt.
Carion Center 1023 Budapest, Bécsi út 25.
Telefon: (36-1) 346 7156
Fax: (36-1) 346 7189
E-mail: