HUN
Felügyelő bizottság

A felügyelő bizottság tagja, gazdasági mérnök diplomáját a GATE Gyöngyösi Főiskolai Karán szerezte, majd közgazdász diplomát kapott a Pénzügyi és Számviteli Főiskolán. Szakmai pályafutását a HVB Banknál kezdte, ahol hitel- és vállalatelemzéssel foglalkozott a bank kockázatkezelési főosztályán. Ezt követően 2001-ben a Carion Csoporthoz került, ahol a cégcsoport kontrolleri és pénzügyi vezetői pozícióját tölti be. Jelenleg a Carion Holding Zrt. igazgatósági tagja, és a Carion Consulting Kft. és a Carion Ingatlanfinanszírozási Centrum Zrt. ügyvezetője. Számos, a Carion Csoport fejlesztésében megvalósult ingatlan projekt lebonyolításában vett részt.
Tanulmányait Budapesten végezte, 1982-ben az ELTE Böcsészettudományi Karán szerzett tanári diplomát. 1989-ig középiskolai tanárként dolgozott, majd megalapította első magánvállalkozását, melynek mai napig ügyvezető igazgatója. 1999. januárjától - 2005. júliusáig a Carion Rt. igazgatósági tagja, 2005. júliusától a Carion Holding Zrt. igazgatóságának tagja.
A felügyelő bizottság tagja, környezetgazdálkodási mérnök diplomáját a Tessedik Sámuel Főiskola Mezőgazdasági, Víz- és Környezetgazdálkodási Karán szerezte 2005-ben, majd 2007-ben gazdasági mérnöki dipolmát szerzett a Szent István Egyetem Gazdasági és Társadalomtudományi Karán. Tanulmányait követően a DARE Ingatlanfinanszírozási Zrt-nél, azt követően a COOPER Ingatlanfinanszírozási Zrt-nél kezdett dolgozni. 2009-től a Carion Finanszírozási Centrum Zrt. igazgatóságának tagja, 2016-tól CRN Consulting Kft. ügyvezetője, valamint a C-Vantugro Innovációs és Vállalkozásfejlesztési Zrt. igazgatóságának tagja, 2017-től CV Alapkezelő Zrt. felügyelő bizottságának tagja.