HUN
Bemutatkozás
A Carion csoport tagjaként a  Carion Befektetési Alapkezelő Zrt.  – az alapítása óta eltelt  közel 10 évben folyamatosan növelte piaci elismertségét és vált stabil szereplőjévé a magyar alapkezelői piacnak. Az átgondolt tőkebefektetési filozófia, a racionális költséggazdálkodás  és a felmutatható hozamok eredményezik azt a hitelességet, amelyet folyamatosan visszaigazolnak a piac szereplői és befektetőink.
 
Működési stratégiánk alapkövei
 
Transzparencia
Tranzakcióink, üzletkötéseink, meglevő portfóliónk kezelésének szabályszerűségét folyamatosan ellenőrizzük és ellenőriztetjük. Ügyfeleinket, Befektetőinket – a banki és üzleti titkok maximális tiszteletben tartása mellett - működésünk minden eleméről tájékoztatjuk.
 
Prudencia
Az általunk garantált magas szintű kockázatkezelést csak úgy érhetjük el, ha befektetési-, ingatlanvagyon kezelési döntéseinket a szigorú belső előírások alapján, alapos döntés -előkészítési folyamat előzi meg, majd többszintű ellenőrzés teszi teljessé. A „flat organizáció” nemcsak a cégen belüli magas szakmai minőségű, kreatív és kétoldalú párbeszédet garantálja, hanem az ügyfelek és partnerek felé is lehetővé teszi a folyamatos szakmai párbeszéd fenntartását. Így lehetséges a partnerek megválasztásánál, az alvállalkozók kiválasztásánál a legmagasabb szintű, professzionális támogatás elérése.

Hosszú távú tervezés
A befektetőinkkel kialakított személyre szabott, jó minőségű kapcsolat és befektetési- és ingatlangazdálkodási politikánk stabil, konzervatív szemléletű kiépítése az alapja annak, hogy befektetési stratégiánk tartósságát, eredményességét garantálhassuk. A cégalapítás óta folyamatosan bővülő csapatunk érti és értékeli hosszú távra kialakított együttműködési törekvéseinket, amely külső partnereinkkel való együttműködésünket is meghatározza.

Professzionalizmus
Csapatunk naprakész piac- és trendfigyeléssel, a piacon zajló események elemzésével, naprakész döntéseket hoz a befektetések kezelése, tevékenységünk minden szegmensében a magas minőségű szolgáltatás elérése, befektetőink igényeinek kielégítése és a kiemelkedő megtérülés elérése érdekében. Hangsúlyt fektetünk munkatársi csapatunk magasan kvalifikált tagjainak folyamatos továbbképzésére, a minőségi kommunikációra.

„Win-win” szemlélet
Működésünk minden pillanatában törekszünk olyan szerződéses környezetet kialakítani, amely minden fél érdekét egyaránt figyelembe veszi és kiszolgálja. Hiszünk abban, hogy a win-win üzletpolitika az egyik legfontosabb kulcseleme a hosszú távú, sikeres üzleti életnek.

Tulajdonosi struktúra
Carion Befektetési Alapkezelő Zrt. éves beszámoló

s